preloder

KONTAKT

DANE KONTAKTOWE

Agab Catering
ul. Dawidowska 10
05-500 Piaseczno

tel: 509 488 147
tel: 509 488 136
info@agabcatering.pl

DANE DO FAKTURY

AGAB S.C.
ul. Czereśniowa 73a,
02-457 Warszawa,
NIP: 521 328 92 05,
Regon: 015712200

KONTO BANKOWE

PKO BP IX 0/W-WA, 06102010970000740200883066

FORMULARZ KONTAKTOWY

Decydując się na wypełnienie „Formularza Kontaktowego”, akceptuje poniższe warunki.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu obsługi zapytania przez Agab S.C. z siedzibą w Warszawie przy ul. Czereśniowej 73a, (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych).

Wyrażam zgodę na przesyłanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres e-mail informacji o ofercie handlowej i aktualnych promocjach (zgodnie z Ustawą z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną).

Close Menu

PASZTET DOMOWY

SKŁAD:

  • 50dag wieprzowina
  • 50dag wołowina
  • 40dag boczku
  • 25dag wątróbki wieprzowej lub wołowej
  • Włoszczyzna
  • Ziele angielskie
  • Liść laurowy
  • 4 jaja
  • 2 czerstwe bułki
  • 3 cebule
  • 3 ząbki czosnku
  • Gałka muszkatołowa
  • Imbir
  • Ostra papryka
  • Majeranek
  • Cząber
  • Sól i pieprz
  • Tarta bułka (do wysypania formy)

SPOSÓB WYKONANIA

Mięso umyć i zalać zimną wodą, dodajemy włoszczyznę, opalona jedna cebulę, liść laurowy, ziele angielskie i gotujemy do miękkości. Gdy mięso będzie miękkie, wyciągnąć i wystudzić. Na patelni smażymy wątróbkę i cebulę, wszystko mielimy. Do zmielonego mięsa dodajemy zmiażdżony czosnek, zioła i przyprawy, namoczona i odciśniętą bułkę, oraz jajka. Doprawiamy do smaku i wyrabiamy farsz. Formę do pasztetu smarujemy tłuszczem i wysypujemy bułką tartą. Wykładamy masę pasztetową wypełniając formę do 2/3 wysokości. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180°C i pieczemy godzinę.

SMACZNEGO

Oferta Cateringowa

Zbliżają się Święta Wielkanocne, czas pomyśleć czym ugościmy naszych bliskich.

O to kilka propozycji dań i przekąsek świątecznych w naszej ofercie. 

Zachęcamy do skorzystania z naszych usług.

 

MENU:

  • Jaja w Wielkanocnej odsłonie nadziewane fantazyjnymi pastami;
  • Mix kanapek Wielkanocnych;
  • Przystawki na zimno min. roladki z wędzonego łososia, pstrąg w galarecie, schab po warszawsku, indyk w maladze, śledzie w różnych odsłonach i wiele innych…
  • Odświętne sałatki z marynowanym burakiem, wędzonym łososiem, śledziem, różnorodnymi serami oraz tradycyjna sałatka jarzynowa, grecka…
  • Dania na gorąco: zupy, dania mięsne, rybne oraz wegetariańskie;
  • Coś do kawy, w tym Wielkanocne mazurki i babki oraz tradycyjne szarlotki, serniki i makowce.
1
picture 2
3

AGAB CATERING

ul. Dawidowska 10

05-500 Piaseczno

ul. Staszica 2

05-092 Łomianki

509 488 147

509 488 136

CNA CIEPŁO

Kulminacyjny punkt każdego obiadu to efektowne przejście pomiędzy zupą a daniem głównym.

 Odpowiednie dobranie menu do okazji i charakteru spotkania ma determinujące znaczenie dla jego powodzenia.

Miło jest delektować się ciepłym posiłkiem, bez względu na to czy jesteśmy na spotkaniu biznesowym,  czy na kolacji z ukochaną osobą. Posiłek musi być  perfekcyjny i wyjątkowy.

  • krem z świeżych pomidorów muśnięty śmietaną
  • grzybowa z łazankami
  • żur staropolski z grzybami i białą kiełbasą
  • krem z awokado podany z krewetką królewską
  • filet kurczaka faszerowany pomidorami suszonymi i serem gorgonzola podany na sosie szpinakowym
  • polędwiczki wieprzowe marynowane w rozmarynie, podane na grillowanej cukinii
  • kaczka pieczona marynowana w winie, w sosie miodowo-pomarańczowym
  • warkocz z polędwicy wieprzowej, podany z sosem korniszonowym
  • filet z sandacza w sosie szafranowo – winnym, itd…
pexels-photo-566566
pexels-photo-280018
food-lunch-mexican-nachos

AGAB CATERING

 

ul. Dawidowska 10

05-500 Piaseczno

ul. Staszica 2

05-092 Łomianki

 

509 488 147

509 488 136

ZIMNE PRZYSTAWKI

Obowiązkowe na każdym stole, doskonale smakują i świetnie wyglądają.

  • terina z łososia
  • carpaccio
  • tymbaliki
  • roladki z łososia marnowane w winie
  • indyk w maladze
  • pasztet z żurawiną lub gruszką
  • schab w galarecie
  • sushi
  • łosoś lub jesiotr pieczony w całości
  • mięsa pieczone
  • karp w galarecie
  • krewetki w tempurze, itd…
pexels-photo-671809
pexels-photo-679454
pexels-photo-691114

WYKWINTNE PRZEKĄSKI

Kolorowe, bankietowe porcje. Mają cudowny smak, a przy tym wspaniale ozdabiają każdy stół. Wyśmienicie sprawdzają się na bankietach, konferencjach, eventach oraz domowych imprezach.

  • tartinki
  • kanapki bankietowe
  • krakersy przekąskowe
  • grzanki z salsą
  • mini szaszłyczki drobiowe
  • kompozycje serowe
  • roladki naleśnikowe z łososiem i wegetariańskie
  • łódeczki krewetkowe
  • koreczki
  • melon z szynką
  • babeczki faszerowane
  • cykoria z krabami
  • ogórki i jajka z pastami
  • mini Vol-au-vent nadziewane pastami
  • sałaty
  • pomidorki z mozzarellą itd…
pexels-photo-566566
pexels-photo-280018
food-lunch-mexican-nachos

IMPREZY DLA FIRM

Sprawiamy, że Państwa przyjęcie staje się wyjątkowym wydarzeniem i miłym tematem wspomnień. Współpracujemy z ośrodkami posiadającymi sale konferencyjno – szkoleniowe, hale sportowe i tereny otwarte. Aby sprostać oczekiwaniom Naszych Klientów oferujemy profesjonalną obsługę gastronomiczną a także techniczną i organizacyjną. Dzięki wieloletniej współpracy i wypracowanym standardom zapewniamy najwyższy poziom obsługi.

Oferujemy kompleksową obsługę cateringową:

  • Bankietów
  • Konferencji
  • Przyjęć firmowych
  • Business launch
  • Eventów
  • Pikników firmowych

AGAB CATERING

ul. Dawidowska 10

05-500 Piaseczno

ul. Staszica 2

05-092 Łomianki

509 488 147

509 488 136

DLA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH

Zaplanowałeś przyjęcie w gronie przyjaciół?

Wypadło Ci niezaplanowane spotkanie, obiad, kolacja lub inna uroczystość?

Jesteś zmęczony i nie masz pomysłu!

ZADZWOŃ!

Zaproponujemy charakter przyjęcia, dobierzemy odpowiedni menu, dostarczymy wszystko na czas i zapewnimy wyśmienitą obsługę, a Ty będziesz mógł cieszyć się komfortem i delektować wyśmienitym smakiem naszych dań!

WYKWINTNE PRZEKĄSKI

Kolorowe, bankietowe porcje. Mają cudowny smak, a przy tym wspaniale ozdabiają każdy stół. Wyśmienicie sprawdzają się na bankietach, konferencjach, eventach oraz domowych imprezach.

  • tartinki
  • kanapki bankietowe
  • krakersy przekąskowe
  • grzanki z salsą
  • mini szaszłyczki drobiowe
  • kompozycje serowe
  • roladki naleśnikowe z łososiem i wegetariańskie
  • łódeczki krewetkowe
  • koreczki
  • melon z szynką
  • babeczki faszerowane
  • cykoria z krabami
  • ogórki i jajka z pastami
  • mini Vol-au-vent nadziewane pastami
  • sałaty
  • pomidorki z mozzarellą itd…
Fresh spring rolls wrapped in rice paper
Various snacks on table, banquet food
catering mini dania kanapeczki przekąski

ZIMNE PRZYSTAWKI

Obowiązkowe na każdym stole, doskonale smakują i świetnie wyglądają.

  • terina z łososia
  • carpaccio
  • tymbaliki
  • roladki z łososia marnowane w winie
  • indyk w maladze
  • pasztet z żurawiną lub gruszką
  • schab w galarecie
  • sushi
  • łosoś lub jesiotr pieczony w całości
  • mięsa pieczone
  • karp w galarecie
  • krewetki w tempurze, itd…
cucumber rolls with salmon, cream cheese closeup horizontal
canapes bacon tomato on black background with reflection
Various snacks on banquet table

CNA CIEPŁO

Kulminacyjny punkt każdego obiadu to efektowne przejście pomiędzy zupą a daniem głównym.

 Odpowiednie dobranie menu do okazji i charakteru spotkania ma determinujące znaczenie dla jego powodzenia.

Miło jest delektować się ciepłym posiłkiem, bez względu na to czy jesteśmy na spotkaniu biznesowym,  czy na kolacji z ukochaną osobą. Posiłek musi być  perfekcyjny i wyjątkowy.

  • krem z świeżych pomidorów muśnięty śmietaną
  • grzybowa z łazankami
  • żur staropolski z grzybami i białą kiełbasą
  • krem z awokado podany z krewetką królewską
  • filet kurczaka faszerowany pomidorami suszonymi i serem gorgonzola podany na sosie szpinakowym
  • polędwiczki wieprzowe marynowane w rozmarynie, podane na grillowanej cukinii
  • kaczka pieczona marynowana w winie, w sosie miodowo-pomarańczowym
  • warkocz z polędwicy wieprzowej, podany z sosem korniszonowym
  • filet z sandacza w sosie szafranowo – winnym, itd…
Homemade Autumn Butternut Squash Soup
obiad
Grilled salmon with spinach, lemon and thyme

AGAB CATERING

ul. Dawidowska 10

05-500 Piaseczno

ul. Staszica 2

05-092 Łomianki

509 488 147

509 488 136

IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE

Planujesz zorganizować przyjęcie, a nie masz czasu I pomysłu?

Pozwól Nam tym się zająć!

Chrzciny, urodziny, komunie, wesela, przyjęcia okolicznościowe , konsolacje – zorganizujemy je u Nas, u Ciebie, w ogrodzie lub w dowolnym miejscu. Zapewniamy dobrą zabawę i wyśmienitą ucztę kulinarną, którą Twoi goście będą z przyjemnością wspominali.

AGAB CATERING

ul. Dawidowska 10

05-500 Piaseczno

ul. Staszica 2

05-092 Łomianki

509 488 147

509 488 136