Usługi cateringowe
Świadczymy usługi cateringowe. Zapraszamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą.
Menu:
Dania na ciepło
- krem ze świeżych pomidorów muśnięty śmietaną
- grzybowa z łazankami
- żur staropolski z grzybami i białą kiełbasą
- krem z awokado podany z krewetką królewską
- filet kurczaka faszerowany pomidorami suszonymi i serem gorgonzola podany na sosie szpinakowym
- polędwiczki wieprzowe marynowane w rozmarynie, podane na grillowanej cukinii
- kaczka pieczona marynowana w winie, w sosie miodowo-pomarańczowym
- warkocz z polędwicy wieprzowej, podany z sosem korniszonowym
- filet z sandacza w sosie szafranowo – winnym, itd.
Zimne przystawki
- terrina z łososia
- carpaccio
- tymbaliki
- roladki z łososia marnowane w winie
- indyk w maladze
- pasztet z żurawiną lub gruszką
- schab w galarecie
- sushi
- łosoś lub jesiotr pieczony w całości
- mięsa pieczone
- karp w galarecie
- krewetki w tempurze, itd…
Wykwintne przekąski
- tartinki
- kanapki bankietowe
- krakersy przekąskowe
- grzanki z salsą
- miniszaszłyczki drobiowe
- kompozycje serowe
- roladki naleśnikowe z łososiem i wegetariańskie
- łódeczki krewetkowe
- koreczki
- melon z szynką
- babeczki faszerowane
- cykoria z krabami
- pomidorki z mozzarellą itd…
- ogórki i jajka z pastami
- vol-au-vent w wersji mini, nadziewane pastami
- sałaty