Usługi cateringowe

talerz

Świadczymy usługi cateringowe. Zapraszamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą.

Menu:

Dania na ciepło

  • krem ze świeżych pomidorów muśnięty śmietaną
  • grzybowa z łazankami
  • żur staropolski z grzybami i białą kiełbasą
  • krem z awokado podany z krewetką królewską
  • filet kurczaka faszerowany pomidorami suszonymi i serem gorgonzola podany na sosie szpinakowym
  • polędwiczki wieprzowe marynowane w rozmarynie, podane na grillowanej cukinii
  • kaczka pieczona marynowana w winie, w sosie miodowo-pomarańczowym
  • warkocz z polędwicy wieprzowej, podany z sosem korniszonowym
  • filet z sandacza w sosie szafranowo – winnym, itd.

Zimne przystawki

  • terrina z łososia
  • carpaccio
  • tymbaliki
  • roladki z łososia marnowane w winie
  • indyk w maladze
  • pasztet z żurawiną lub gruszką
  • schab w galarecie
  • sushi
  • łosoś lub jesiotr pieczony w całości
  • mięsa pieczone
  • karp w galarecie
  • krewetki w tempurze, itd…

Wykwintne przekąski

  • tartinki
  • kanapki bankietowe
  • krakersy przekąskowe
  • grzanki z salsą
  • miniszaszłyczki drobiowe
  • kompozycje serowe
  • roladki naleśnikowe z łososiem i wegetariańskie
  • łódeczki krewetkowe
  • koreczki
  • melon z szynką
  • babeczki faszerowane
  • cykoria z krabami
  • pomidorki z mozzarellą itd…
  • ogórki i jajka z pastami
  • vol-au-vent w wersji mini, nadziewane pastami
  • sałaty