Catering
Świadczymy usługi cateringowe. Zapraszamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą.
Menu:
Dania na ciepło:
-
krem ze świeżych pomidorów muśnięty śmietaną
-
grzybowa z łazankami
-
żur staropolski z grzybami i białą kiełbasą
-
krem z awokado podany z krewetką królewską
-
filet kurczaka faszerowany pomidorami suszonymi i serem gorgonzola podany na sosie szpinakowym
-
polędwiczki wieprzowe marynowane w rozmarynie, podane na grillowanej cukinii
-
kaczka pieczona marynowana w winie, w sosie miodowo-pomarańczowym
-
warkocz z polędwicy wieprzowej, podany z sosem korniszonowym
-
filet z sandacza w sosie szafranowo – winnym, itd.
Zimne przystawki
-
terrina z łososia
-
carpaccio
-
tymbaliki
-
roladki z łososia marnowane w winie
-
indyk w maladze
-
pasztet z żurawiną lub gruszką
-
schab w galarecie
-
sushi
-
łosoś lub jesiotr pieczony w całości
-
mięsa pieczone
-
karp w galarecie
-
krewetki w tempurze, itd…
Wykwintne przekąski
-
tartinki
-
kanapki bankietowe
-
krakersy przekąskowe
-
grzanki z salsą
-
miniszaszłyczki drobiowe
-
kompozycje serowe
-
roladki naleśnikowe z łososiem i wegetariańskie
-
łódeczki krewetkowe
-
koreczki
-
melon z szynką
-
babeczki faszerowane
-
cykoria z krabami
-
pomidorki z mozzarellą itd…
-
ogórki i jajka z pastami
-
vol-au-vent w wersji mini, nadziewane pastami
-
sałaty