Catering

talerz

Świadczymy usługi cateringowe. Zapraszamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą.

Menu:

Dania na ciepło:

  • krem ze świeżych pomidorów muśnięty śmietaną

  • grzybowa z łazankami

  • żur staropolski z grzybami i białą kiełbasą

  • krem z awokado podany z krewetką królewską

  • filet kurczaka faszerowany pomidorami suszonymi i serem gorgonzola podany na sosie szpinakowym

  • polędwiczki wieprzowe marynowane w rozmarynie, podane na grillowanej cukinii

  • kaczka pieczona marynowana w winie, w sosie miodowo-pomarańczowym

  • warkocz z polędwicy wieprzowej, podany z sosem korniszonowym

  • filet z sandacza w sosie szafranowo – winnym, itd.

Zimne przystawki

  • terrina z łososia

  • carpaccio

  • tymbaliki

  • roladki z łososia marnowane w winie

  • indyk w maladze

  • pasztet z żurawiną lub gruszką

  • schab w galarecie

  • sushi

  • łosoś lub jesiotr pieczony w całości

  • mięsa pieczone

  • karp w galarecie

  • krewetki w tempurze, itd…

Wykwintne przekąski

  • tartinki

  • kanapki bankietowe

  • krakersy przekąskowe

  • grzanki z salsą

  • miniszaszłyczki drobiowe

  • kompozycje serowe

  • roladki naleśnikowe z łososiem i wegetariańskie

  • łódeczki krewetkowe

  • koreczki

  • melon z szynką

  • babeczki faszerowane

  • cykoria z krabami

  • pomidorki z mozzarellą itd…

  • ogórki i jajka z pastami

  • vol-au-vent w wersji mini, nadziewane pastami

  • sałaty